Heeft u een nieuwe, mooie strakke of landelijke vloer nodig? EgeBouw komt de bestaande uitbreken, chappen en de vloer opnieuw betegelen. Zodat u een uitstekende resultaat krijgt. Wij plaatsen ook ingebouwde matkaders in de vloer. Op maat die u graag heeft. 

Alle formaten tegels 

Wij werken met zowel kleine als grote tegels en passen ons aan uw wensen aan. Van 20 x 20 cm tot 120 x 120 cm en alles daartussen, wij leggen uw tegels perfect en precies. Met plezier denken we mee na over de best mogelijke oplossing voor uw vloer. Reken op kwalitatief gelegde vloeren die jaren meegaan en slijtvast zijn. Voegwerken zijn in de plaatsing inbegrepen, wij brengen de staaltjes, u maakt de keuze van de kleur van het voegsel.

Met keramisch parket geniet u van een houtlook en de warme uitstraling, maar dan wel veel makkelijker in onderhoud en een stuk voordeliger.

Keramisch parket, dat is een betaalbare vloer met een fijne uitstraling. Wij zorgen voor een onderhoudsvriendelijke vloer die u nauwelijks kunt onderscheiden van echt houten parket. Wij werken met topleveranciers en EgeBouw zorgt keer op keer voor een geweldig resultaat. Uw vloerwerken zijn bij ons in betrouwbare handen. 

Vraag een vrijblijvende offerte 

Wenst u een offerte op maat voor uw vloerwerken? Wij zorgen voor een perfect gelegde vloer in gans Limburg. Wij komen met plezier ter plaatse voor een vrijblijvende prijsofferte!

Recente realisaties