Nood aan een nieuwe badkamer en wenst u een zorgeloze badkamerrenovatie van a tot z in Limburg? Wij helpen u met plezier aan uw droombadkamer. Wij breken uw oude badkamer uit en installeren een nieuwe. 

Ook voor kleinere klussen in de badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Zo voeren we met plezier de nodige sanitaire werken uit en/of vervangen we uw bad bijvoorbeeld door een fraaie inloopdouche

Zorgeloos renoveren van uw badkamer (& keukens)

Wij zorgen voor een snelle en stressloze badkamerrenovatie met materiaal van topkwaliteit. Egebouw renoveert uw badkamer tot in de puntjes. Wij hebben al tientallen badkamers mogen realiseren. 

Moeten ook de leidingen vervangen worden? Egebouw helpt u graag verder. Wij zorgen dat uw leidingen er weer jaren tegen kunnen. 

Wij kunnen ook acryl platen plaatsen! Ook voor het ophangen van meubilair kan u op EgeBouw rekenen.

Van kleine klus tot luxe wellness badkamers met een jacuzzi en/of sauna, bij EgeBouw denken we mee en zorgen we met minimale hinder voor een maximaal resultaat. Uw droombadkamer is binnen handbereik. 

Vraag een vrijblijvende offerte 

Wenst u een offerte op maat voor uw totaalrenovatie, sanitaire werken of het renoveren van uw badkamer? Wij zorgen voor een fraaie nieuwe badkamer in gans Limburg. Wij komen met plezier ter plaatse en maken een scherpe prijs op.